3. Kuponkov rojstni dan v družbi Čolića, Zrneca in Avsenikov
3. Kuponkov rojstni dan v družbi Čolića, Zrneca in Avsenikov
Posted by

3. Kuponkov rojstni dan v družbi Čolića, Zrneca in Avsenikov

Če prvega ne pozabiš in je šel drugi v anale kot koncertni spektakel v srcu Ljubljane, si bomo 3. KUPONKOV ROJSTNI DAN na letnem telovadišču Ilirija zapomnili kot vrhunski glasbeno-zabavni šov, katerega glavna protagonista sta bila pol ducata obazov Jurija Zrneca in neponovljivi Zdravko Čolić.

unnamed_1_1000x

 

 

K popolni sliki sodijo še ansambel Saša Avsenika, skupina Mira Todosovskega, hrvaška pevka Lana Jurčević, tolkalci beograjske glasbene legende Dragoljuba Đuričića (YU grupa, Leb i sol), plesalci s Terazij, hitrojezični beatboxer Muratin seveda rojstnodnevna torta!

unnamed_2_1000x

 

Začelo se je kislo, a Jurif je pokazal, da ni iz soli, obiskovalci pa se tudi niso pustili motiti tistim nekaj kapljam in so delno pokriti prireditveni prostor zapolnili že pred 19. uro.

Ko pa se je Miru Jurij pridružil kot Halid Bešlić, se je usmililo tudi nebo in nad Ilirijo se je prikazala mavrica.

Jurija smo potem spoznali še v nekaj preoblekah, po odzivih publike sodeč pa bo pravi hit njegova reinterpretacija Franca Koširja s tretjo generacijo svetovno znane glasbene dinastije iz Begunj.

Mojster ceremonije se je pokazal v najboljši izdaji, odlično pa sta se ujela tudi z zvezdo večera, Zdravkom Čolićem, ki je – pa naj se sliši še tako klišejsko – res, kot vino, iz leta v leto boljši.

 

Vrhunec večera je bilo rezanje rojstnodnevne torte, pri katerem sta z Zdravkom in Jurijem združila moči lastnika Kuponka, Filip Jorgačević in Denis Potočnik, potem pa je sledila še ura in pol Čolićevih hitov in izbranih skladb z novega albuma Vatra i barut.

unnamed_3_1000x

Vreme je zdržalo, tako arena kot VIP balkon sta glasno pela z nastopajočimi, praznovanja pa se je ob kupu drugih znanih obrazov udeležil tudi župan Zoran Janković.

letno telovadišče Ilirija se je še enkrat več izkazalo za odlično prizorišče za tovrstne glasbene spektakle.

Kuponkova ekipa se bo tja zagotovo še vrnila, še prej pa mora zaključiti tokratni dvodnevni rojstnodnevni žur …

0 Comments Off 1988 23 June, 2014 Recenzije June 23, 2014

Facebook Comments