50 žgečkljivih igrc za poživetje spolnega življenja
50 žgečkljivih igrc za poživetje spolnega življenja
Posted by

50 žgečkljivih igrc za poživetje spolnega življenja

Pred valentinovim Durex predstavlja intimen video in žgečkljiv priročnik #50GamesToPlay, s katerim boste poskrbeli za vroče novosti med rjuhami

 

 

#50GamesToPlay

Z  željo, da bi se predstavljeni trendi spremenili in bi posamezniki svoje fantazije pričeli uresničevati tudi v realnosti, Durex pred letošnjim valentinovim predstavlja dražljiv video in priročnik #50GamesToPlay z žgečkljivimi nasveti ter spolnimi igricami. S priročnikom, ki je napisan v stilu petdesetih nians sive, želi vodilna znamke v svetu prezervativov in pripomočkov za sočno spolno življenje spodbuditi pare, da v intimno življenje vnesejo nekaj senzualne popestritve.

Kot je poudarila Susan Quilliam, Durexova strokovnjakinja za spolnost in odnose, smo k raziskovanju naših spolnih potencialov ter iskanju novih občutkov nagonsko nagnjeni. »Inspiracijo za razširitev naših meja iščemo v vsakdanjem življenju, knjigah in filmih, vendar si jih ne upamo uresničiti. Upamo, da bosta nov video in priročnik #50GamesToPlay parom posredovala majhen potisk v pravo smer.”

Celoten priročnik #50GamesToPlay pa si lahko prenesete na povezavi.

 

durex-50-games-to-play-2

0 Comments Off 1653 13 February, 2015 LifeStyle February 13, 2015

Facebook Comments