6 stvari, ki jih morate vedeti preden obiščete Ritem Mladosti 2015
  • 6 stvari, ki jih morate vedeti preden obiščete Ritem Mladosti 2015
  • 6 stvari, ki jih morate vedeti preden obiščete Ritem Mladosti 2015
Posted by

6 stvari, ki jih morate vedeti preden obiščete Ritem Mladosti 2015

> Več o ritmu mladosti >

 

 

  1. PARK MLADOSTI PONUJA BREZPLAČNO ZABAVO ZA VSO DRUŽINO

Sprehodite se skozi Park mladosti ter raziskujte nagradne, športne in zabavne vsebine, pa tudi tiste, ki se dotikajo začetka šolskega leta: od plesnih dvobojev in turnija trojk, do BTC sejma rabljenih učbenikov in vsebin za najmlajše – vključno s čarodejem.

 

  1. COLLEGIUM DISCOTHEQUE – BREZ SPREMSTVA ZA 16+

Samostojen vstop na prizorišče atraktivnega večernega šova je omejen na osebe, ki so že dopolnile 16 let. Mlajše vabimo, da zaplešejo skupaj s starši. Najcenejše vstopnice po 3 eur dobite do petka na www.1nadan.com. V soboto boste lahko vstopnice po ceni 5 eur kupili na prizorišču od 10h naprej.

 

  1. NAJBOLJ ATRAKTIVNA DISKOTEKA NA PROSTEM DOSLEJ

Letošnja produkcija bo še večja in še bolj atraktivna kot lanska: oder bo osvetljevalo 100 m2 LED-zaslonov, 60 moving headov, 12 stroboskopov, 20 sunstripov, za odličen zvok pa bo nameščeno preko 100.000-watno ozvočenje.

 

  1. NEPOSREDNI PRENOS NA RADIU ANTENA

Če iz kakršnihkoli razlogov ne boste utegnili priti na Ritem mladosti, boste lahko dogajanje od 20.00 do zaključka zabave spremljali v živo na Radiu Antena.

 

  1. ZDRAVO NA ZABAVO

Ritem mladosti je darilo mladim in staršem ob začetku šolskega leta. Namenjen je druženju, kvalitetnemu preživljanju prostega časa, zabavi in spoznavanju prijateljev. Ne bodite mone in ne kvarite doživetja drugim z opijanjem in slabim obnašanjem. Ritem mladosti je dobra zabava, ki jo alkohol prej pokvari kot izboljša.

 

  1. DELAJMO DOBRO: ZBIRANJE SREDSTEV IN ŠOLSKIH POTREBŠČIN

Ritem mladosti bo v sodelovanju z zavarovalnico Adriatic Slovenica zbiral sredstva in šolske potrebščine za šolarje iz socialno ogroženih družin. Poiščite AS-ove angele, ki vam bodo za donacijo v višini 2 ali 3 evre podarili darilce. Prispevate lahko tudi tako, da darujete neuporabljen črtasti zvezek. Donacije bo razdelila Slovenska karitas.

 

> Več o ritmu mladosti >

0 Comments Off 1337 02 September, 2015 Novice September 2, 2015

Facebook Comments