Access D Secret razkril Niki Belucci in oranžno skrivnost
Access D Secret razkril Niki Belucci in oranžno skrivnost
Posted by

Access D Secret razkril Niki Belucci in oranžno skrivnost

Nepričakovani razplet zgodbe Access D Secret, izvirna lokacija in sam prihod na zabavo so popolnoma presenetili izbrane povabljence, ki so se pridružili ambasadorki skrivnostnega gibanja, Miss J, na popotovanju k vrhuncu oranžno ožarjenje noči.

Lokacija zabave je bila vse do zadnjega skrbno varovana skrivnost. Vedelo se je le, da bo misteriozna lepotica goste pričakala na Glavni železniški postaji v Ljubljani, od koder jih bo popeljala skrivnosti naproti. Že ob prihodu na Peron 1a, ki je žarel v oranžnih odtenkih in simboliziral stilsko dovršeno dnevno sobo Miss J, je bilo moč čutiti pričakovanje gostov, ki so se v velikem številu zbrali ob določeni uri. Ob vkrcanju na vlak Access D Secret, je vznemirjenje naraščalo in pot v neznano se je pričela.

Katera lokacija je gostila najbolj misteriozno zabavo pri nas?

Veliko je bilo ugibanja o točni lokaciji, a vendar je snovalcem zabave uspelo skrivnost ohraniti vse do zadnjega. Kratka vožnja z vlakom je povabljence pripeljala do skrivne lokacije – dvorane Centralnih delavnic Slovenskih železnic. S pomočjo dih jemajočega dekorja v značilnih oranžnih odtenkih, nasmejanih hostes s priljubljenimi koktajli zeliščnega likerja in nastopi mičnih plesalk, je prizorišče zabave nudilo resnično nepozabno platformo za odlično zabavo.

Nekaj po polnoči je misteriozna dama končno stopila iz sence in navdušila s posebno plesno točko zbrano party generacijo, ki ji zvesto sledi vse od kar je na družabnem omrežju zaživelo skrivnostno gibanje Access D Secret. Ambasadorka urbanega užitkarjenja je nadvse uspešno prebudila novo generacijo žurerjev, saj se je na plesišču trlo zabave željnih.

Kdo vse se je pridružil Miss J?

Tako smo na dogodku zasledili veliko znanih obrazov iz slovenske družabne scene in predstavnike medijev, ki so se odzvali povabilu Miss J. Najbolj opazni so bili zmeraj simpatična pevka Alya, manekenka Iryna Osypenko, dramski igralec Uroš Smolej, glasbeni zasedbi Cover Lover in Muff, starleta Urška Čepin, kuharski par Teja Perjet in Jani Jugovič, maneken Iztok Hodnik in pester nabor slovenskih misic in mistrov.

Za glasbeni uvod v oranžno zabavo sta poskrbeli zmeraj odlični Nati Katchi&ŠuŠu. Ob prihodu zapeljive Niki Belucci pa je množica znanih obrazov z navdušenjem pozdravila priljubljeno didžejko, ki je poskrbela, da se je plesalo še dolgo v noč na lahkotne house ritme. Slavna didžejka, je tudi tokrat razveselila predvsem moški del občinstva s svojo izzivalno opravo in očarljivim nasmehom.

Skrivnostna zabava je tako poskrbela za resnično nepozabno doživetje, o katerem se bo še zagotovo govorilo. Kdo ve, morda pa nam bo Miss J že kaj kmalu popeljala novi skrivnosti naproti. Access D Secret, shhh ne povejte nikomur!

0 Comments Off 838 19 October, 2013 Recenzije October 19, 2013

Facebook Comments