Andrea Bocelli in 2Cellos napovedujejo glasbeno senzacijo
Andrea Bocelli in 2Cellos napovedujejo glasbeno senzacijo
Posted by

Andrea Bocelli in 2Cellos napovedujejo glasbeno senzacijo

Po njihovih besedah sodeč si bomo prihajajoči koncert zapomnili za vedno! Več o koncertu >

Samo še dobra dva tedna nas ločita od velikega glasbenega spektakla leta — koncerta tenorista Andrea Bocellija v zagrebški Areni, ki se bo zgodil 29. novembra ob 20. uri. Njegovo prvo gostovanje v Areni Zagreb so številni oboževalci težko pričakovali, o čemer pričata izjemen interes in odlična prodaja vstopnic.

Na velikem odru zagrebške Arene se bo najbolj priljubljenemu tenoristu pridružil tudi svetovno znani hrvaški dvojec 2Cellos. Gre za njihovo prvo sodelovanje, ki bo nedvomno zelo odmevno, saj sta do sedaj Stjepan Hauser in Luka Šulić s svojimi priredbami znanih uspešnic vsakič navdušila.

2_Cellos_lana_kos

Srca obiskovalcev pa bo ogrela in osvojila tudi Lana Kos – ‘Voce universale’ ali ‘Univerzalni glas’ kot so jo poimenovali dirigenti in ugledni vokalni pedagogi. Lana je skupaj z Bocellijem zapela že lansko leto na proslavi stoletnice opernega festivala v veronski areni, tokrat pa varaždinska sopranistka obljublja prav posebno glasbeno presenečenje.

Poleg omenjenih bo Andrea Bocelli na svojem velikem solističnem koncertu gostil tudi Zagrebško filharmonijo in Akademski zbor Ivana Gorana Kovačića.

Prihajajoči spektakel torej vsem ljubiteljem odlične glasbe ponuja edinstveno priložnost, da v enem večeru uživajo v nastopih nekaterih največjih svetovnih in hrvaških glasbenih zvezd.

Zagotovite si vstopnice za koncert leta na www.eventim.si oziroma na prodajnih mestih sistema Eventim SI.

0 Comments Off 1990 14 November, 2014 Novice November 14, 2014

Facebook Comments