Big Spring Break after in učna ura EDM trendov
Big Spring Break after in učna ura EDM trendov
Posted by

Big Spring Break after in učna ura EDM trendov

Big Spring Break After in učna ura EDM trendov.

Švedski glasbeni pionir Marcuss Schossow je v peti etapi serije B Future Finest pokazal v katero smer se premika zvok velikih elektronskih festivalov in predstavil skladbo Universe, ki v ponedeljek izzide pri Hardwelovi založbi Revealed.

Serija BFF, s katero klub Cirkus, agencija Supra Travel in kolektiv EGE predstavljajo vzhajajoča imena velikih elektronskih aren in trende na EDM sceni, je po premiernih slovenskih nastopih Juliana Jordana, DubVision, Sick Individuals in Moguaia sinoči gostila še podaplski debi švedskega edm / house mojstra Marcusa Schossowa.

Mož iz Helsingborga se je na obisk Ljubjane dobro pripravil. Že na poti v letališča nam je zaupal teorijo, po kateri je ustvarjalnost dežele povezana z njeno velikostjo in idilično naravo, kot argumente pa ob Sloveniji navrgel še Islandijo in Skandinavijo. Sledil je klic Belteku, s katerim je preživel večji del večera, set pa je odprl z vročim remiksom skladbe ‘Helium’, ki sta ga posnela Umek in Mike Vale.

Sledila je učna ura trendov na EDM sceni, kjer se ‘razbijanje’ umika melodiki, ki spominja na toploto zlate dobe tranca, a ima vse značilnosti housa. Nastop v sklopu svetovne turneje ‘Universe’ je izkoristil za predstavitev istoimenske skladbe, ki v ponedeljek izzide pri Hardwellovi založbi Revealed, seveda pa je v set vtkal tudi številne edite in remikse, s katereimi zalaga zvezdnike, kot so Coldplay, Lana Del Rey, Royksopp in Icona Pop.

Peta izdaja serije BFF je bila uradni afterparty Suprinega Big Spring Breaka, žurerji pa so si lahko premirno ogledali tudi odjavni film prvomajskega razvrata v Kanegri.
13. junuja sledi: BFF VI – Specialka na bazenu!

Naslednja zabava v seriji B Future Finest odpira sezono razširjenih poletnih druženj ob izbranih EDM zvokih na mestnem kopališču Laguna in v klubu Cirkus. Ena karta, dva žura, vaša najljubša party ekipa pa še nakopali se boste lahko do sitega. Za povrh bo BFF žurerjem pa bo na voljo tudi organiziran prevoz med Laguno in Cirkusom. 13. junija vas bodo razgibali ekipa Echo Green Effect in posebni gost AN7ONIO.

0 Comments Off 799 17 May, 2014 Recenzije May 17, 2014

Facebook Comments