David Morales navdušen nad razstavo Da Vinci – Genij!
David Morales navdušen nad razstavo Da Vinci – Genij!
Posted by

David Morales navdušen nad razstavo Da Vinci – Genij!

New Yorčan je bil seznanjen, da Gospodarsko razstavišče gosti največjo mednarodno razstavo o Da Vinciju in se takoj po svojem prihodu  namenil na ogled.

Vzel si je kar uro in pol časa in si podrobno ogledal vseh 200 eksponatov naravne velikosti in ostale dih jemljajoče izume, ki jih je v svojem času ustvaril Da Vinci.

Ob koncu razstave je bil povsem iz sebe in komentiral: “ Waaw mislil sem, da vem vse o Da Vinciju, ob ogledu te razstave pa sem ugotovil, da sem vedel le eno tretjino od tega kaj vse je naredil za človeštvo in njegov napredek. Čudovito!”

Tudi najbolj razvpiti bad boyi pokleknejo pred umetnostjo, med katero vsekakor spada tudi glasba.

Na tem področju pa je tudi Morales ustvaril zelo veliko saj je do danes  zremiksiral in sproduciral preko 500 singlov za zvezdnike kot so Mariah Carey, Britney Spears, Michael Jackson, Janet Jackson, Eric Clapton, Pet Shop Boys, U2, Whitney Houston in Jamiroquai.

Kot Da Vinci je na nek način tudi Morales eden velikih umetnikov svojega časa, ki je naredil zelo veliko za elektronsko glasbo in njen razvoj ter se zakoreninil v sam vrh elektronske plesne scene, saj  je eden izmed prvih DJ superzvezdnikov v svetovnem merilu.

0 Comments Off 628 28 February, 2013 LifeStyle February 28, 2013

Facebook Comments