Davor Radolfi z novo pesmijo in pompoznim koncertom v čast 30. obletnici glasbenega delovanja
Davor Radolfi z novo pesmijo in pompoznim koncertom v čast 30. obletnici glasbenega delovanja
Posted by

Davor Radolfi z novo pesmijo in pompoznim koncertom v čast 30. obletnici glasbenega delovanja

Nova pesem “Ljube, ljubice, moja ružice” in pompozni koncert ob 30. obletnici glasbenega delovanja. Davor Radolfi, največji latino in dalmatinski izvajalec na področju nekdanje Jugoslavije, obeležuje letos 30. obletnico glasbenega delovanj, ki bo 6. decembra v Festivalni dvorani lent v Mariboru. Nagradna Igra >

V ta namen je izdal nov single, ki je drugačen od vseh dozdajšnjih in nosi naslov Ljube Ljubice, moja ružice. Gre za dinamični mediteranski ska, ki bo dvignil na noge vso zvesto publiko Davorja Radolfija.

“Nova pesem govori o nesojeni ljubezni, ki se je gotovo zgodila že vsakomur izmed nas”, pravi Davor, ki kmalu pripravlja tudi videospot za pesem “Ljube, ljubice, moja ružice”, govoril pa bo o osvajanju. Za razliko od lepotnih idealov, ki jih običajno gledamo v spotih, si je sivolasi šarmer zaželel žensko s karakterjem. “Želim, da ljudje vedo, da ideali ne obstajajo. To je samo v glavi. Prav zato hočem na snemanju gospo, ki ima vsaj 80 + kilogramov!”, je v šali rekel Davor.

davor_radolfi_1

Skladba je hkrati napoved pompoznega koncerta glasbenika, ki vedno preseneti z dovršenostjo in skladbami, ki sežejo v samo dušo poslušalca. Davor Radolfi, ki je imel v svoji bogati karieri že več kot 3.500 koncertov, bo ob svoji 30. obletnici glasbenega ustvarjanja postregel z velikim koncertom, ki bo 6. decembra v Festivalni dvorani Lent v Mariboru, zajemal pa bo vse največje hite, od dih jemajočih balad, do žurerskih pesmi, ki jih v Davorjevemu repertoarju nikakor ne manjka.

Radolfi bo koncert proslavil na odru, kjer ga bo spremljala skupina Ritmo Loco, publiko pa bo presenetil še z gosti, saj bo na koncertnem odru prisoten tudi legendarni Miroslav Škoro, dalmatinska klapa Tramuntana in izvrstni taburaši Hrvatski Sokol. »Leta 85 sem imel prvi nastop v Sloveniji in to v Mariboru, zato se vračam tja, kjer sem začel. Svojih 30 let delovanja bom obeležil v Mariboru, saj bi rad podoživel posebno nostalgijo.

 

 

Zvestim oboževalcem obljubljam resnično poseben in neponovljiv koncert, ki ga bom na odru preživel z glasbenimi prijatelji, po koncertu pa bom vsem podaril še en koncert po mojem koncertu in to je nastop skupine Hrvatski Sokol, izvrstnih tamburašem, ki bodo zagotovo razgibali štajersko prestolnico«, je zaupal še zaupal Radolfi. Gre se zagotovo za koncert, ki se zgodi samo enkrat v karieri, zato ga vsekakor ni za zamuditi!

Vstopnica za koncert 6.12.2014 so v prodaji preko sistemov Eventim!

Nagradna Igra >

0 Comments Off 1742 01 December, 2014 Napovedi December 1, 2014

Facebook Comments