Decembrski program Orto baru
Decembrski program Orto baru
Posted by

Decembrski program Orto baru

Rockerski hram Orto bar v četrtek vabi na Noctiferia Release Party – v okviru rednega četrtkovega metal večera potekal bo promocijski release party, kjer se bo premierno predvajal celoten album PAX. Če vam težke kovine ne sedejo, pa v četrtek vabljeni na koncert zanimive slovenske zasedbe Panda, ki se bo dogodil v prvem nadstropju Orta, glas bo Pandi posodila Nina Bauman. V petek vas na koncert vabi Omar Naber, sobota pa bo čas za Sadni dan.

Že sedaj pa vas vabimo tudi na našo 20. obletnico Orto bara, ki bo 20. decembra. Odprti pa bomo tudi na 31. december in tako skupaj z vami stopili v 2015, vstopnice že v predprodajiv Ortu!

Decembrski spored:

Noctiferia Release Party
četrtek, 04. december 2014 22:00

V Kadilnici Of Death se obeta še en prav poseben večer! Noctiferia, verjetno mednarodno najbolj uveljavljena slovenska metal skupina, bo v petek, 5. decembra, izdala svoj peti studijski album z naslovom PAX. Izid albuma bo skupina celovito proslavila s koncertom v novogoriški Mostovni, dan oz. večer pred tem pa bo v Orto Baru v okviru rednega četrtkovega metal večera potekal promocijski release party. Zakaj že dan pred uradnim izidom? Zato ker bomo opolnoči, ob prelomu dneva, premierno predvajali celoten album PAX! Seveda pa bomo tekom večera zavrteli še marsikateri drugi komad te popularne domače skupine, saj je ta tekom dobrih dvajset let pestrega delovanja šla čez kar nekaj sprememb glasbenih stilov, manjkalo pa ne bo tudi številnih drugih hitov iz sveta metala.

Metal večer v Kadilnici Of Death traja od 21h do 5h! FB dogodek >

Panda
četrtek, 04. december 2014 22:00

Panda, zdaj že legendarna slovenska pop rock skupina, piše zgodovino slovenske glasbe že vse od 1986 leta dalje. Takrat je z zmagovito skladbo LINO prvič opozorila nase in se potem včasih bolj, včasih malo manj redno pojavljala na slovenski sceni.

V vseh teh letih je vrsta dogodkov, ki uvrščajo Pando na prav posebno mesto: 9 avtorskih projektov ( UGRIZNI ME ČE UPAŠ, V VROČICI NOČI, V POZNIH NOČNIH URAH, VSE NAJBOLJŠE, ECSTASY, NEPREMAGLJIVI, URBANA AVANTURA, D.O.N.S. in DEPANDANSA), dve zmagi na MMS (Za vedno moj in Sive ceste), vedno visoke uvrstitve na EMI, štirje video spoti (‘Nepremagljivi’ bil prvi na lestvici Videospotnice), preko 400 samostojnih koncertov.

Med najbolj znane skladbe, ki so dnevno na številnih radijski valovih po Sloveniji sodijo skladbe kot so DALEČ STRAN, NEPREMAGLJIVI, SNEGULJČICA, DA BO JUTRI ŠE EN DAN, VČASIH, SIVE CESTE, DANES SE VSE PREPROSTO ZDI, EN KORAK, ZA VEDNO MOJ, LINO, KAKO GA ČUTIM, BELE NOČI, TI IN JAZ, V POZNIH NOČNIH URAH, … in v zadnjem času LJUBIMEC BREZ IMENA, MORDA, KAKŠNO SONCE KAKŠEN DAN in najnovejša PREMAKNI SE K MENI… V letošnjem letu je Panda k sodelovanju povabila vokalistko Nino Bauman

Omar Naber, Spankakes
petek, 05. december 2014 21:0

Vstop je prost!

Forestdelic Records Label Night
petek, 05. december 2014 22:00

LIVE

Yudhsithira MK
Phobos Azazel MK
Goch MK
Kala MK
Dhar Mhar SLO

DJ SET
Tiann SLO
DECO
Lunar MK
VJ
Statist SLO

VSTOPNINA 10 eur

Sadni dan
sobota, 06. december 2014

Sadni Dan smo rock band iz Ljubljane. Rock n roll je za nas hobi in način življenja. Delamo avtorsko glasbo z leti se je le te nabralo za eno ploščo, ker izdati ploščo nima smisla, bomo raje komade predstavili v živo v Orto baru.
Obljubljamo dober rock n rol, žur. Nismo več mladi smo pa lepi.

Kadilnica Of Death: Koncert skupin DICKLESS TRACY in ALKOHOL
četrtek, 11. december 2014 22:00

Brežiški grinderji Dickless Tracy se ponovno vračajo v Kadilnico Of Death. Po tem ko so Orto Bar dodobra zatresli kot headlinerji otvoritvenega koncerta prve sezone (http://www.paranoid-zine.com/default.cfm?Jezik=Si&Kat=0208&BesID=49252), bo njihov tokratni nastop potekal v duhu promocije njihovega najnovejšega, novembra letos izdanega ploščka Paroxysm of Disgust, na katerega smo morali oboževalci teh simpatičnih brutalizatorjev čakati kar dolgih pet let. Kaj več o tej zasedbi, ki po Sloveniji in tujini razgraja in navdušuje že dobrih 15 let, pravzaprav ni potrebno povedati, saj bi jo do danes morali dobro poznati že vsi deathmetalski entuziasti. Če pa ste slučajno redka izjema, potem je obisk četrtkovega koncerta v zgornjem nadstropju Orta vsekakor obvezen! Da bo mera brutalnosti še višja, bodo za ogrevanje poskrbeli njihovi kolegi Alkohol!

Le-ti bodo začeli žagati in tolči okoli 22h, potem pa bodo taktirko smrti prevzeli Dickless Tracy, ki bodo nehali šele takrat, ko bo šklepetanje vaših kosti pod vplivom nizkotonskih soničnih udarcev preglasilo njihove inštrumente. Vstopnina znaša 4 €, za obiskovalce s člansko izkaznico pa je vstopnica brezplačna. Članske izkaznice, s katerimi si zagotovite prost vstop na vse koncerte v okviru Kadilnice Of Death do konca sezone, prejmete v zameno za 13 € vsak četrtek na šanku Kadilnice. Po koncertu se seveda obeta rušilen afterparty v Kadilnici, kjer bosta za glasbeni repertoar skrbela vodilna člana zasedbe Dickless Tracy, brata Cepanec!

Začetek koncerta ob 22h!
Cena vstopnice za koncert: 4 €
Za obiskovalce s člansko izkaznico je vstopnica brezplačna!
Metal večer v Kadilnici Of Death traja od 21h do 5h!
FB dogodek >

D COCKs
petek, 12. december 2014 22:00

Skupina D COCKs je sveža pridobitev na slovenski rock glasbeni sceni. Strastni glasbeniki, ustvarjalci in zagovorniki avtorske glasbe bodo s svojo energijo dodobra prevetrili rock – glasbeni prostor.
Frontmen Anže Gallus Petelin, kitarist Urban Petelin, basist Sergej Pobegajlo in za bobni Milan Petelin; miks štirih generacij in energij, ki tako skupino – kot njihovo glasbo delajo unikatno in popolno.

3D Prasci (Slo)
sobota, 13. december 2014 22:00

Definicijaprasec; 1. ekspr. prašič: lačen prasec kruli; krmiti, zaklati prasca; krma za prasce / odstaviti prasce; prašišče, pujske 2. ničvreden, malovreden človek, kateri prasec nas je izdal / kot psovka; prekleti prasec / pohotno; stari prasec ga je spet nadlegoval in analno maltretiral.

Bend o sebiPrasci smo z žrtjem iz skupnega korita na kmetiji pr Rabindijevem Grangiju začel že doug nazaj. No, pa sma še zmirej lntkejle. Špilama rad, se mau purinema, pa grima naprej. ma Rimljani in sma Prasci, radi ukazujemo in rad kirga jebemo u glavo. Usakič kašn najebe. Rad se igrama s s kitaram, bubnm, sintiči pa efekti in delama tak fjužn, da se še uni Anapeji Krančevi, ka je zbežala ad tahribskih, veselička rasteguje da nebes.

Zasedba Prasci se je izoblikovala kot zvočna refleksija starejšega glasbenega projekta Od Franclna možgani, ponuja pa glasbeno bolj progresiven in močnejši zvok,ki v iskrivi improvizaciji še vedno ohranja elemente jazza bluesa in soula.Prasci so:nemarni Jure Duh – Dzhuko (vokal, kitara, synth) spolzko opolzek Dejan Slak – Sleyk (bas kitara, vokal, klaviature)svinjsko seksi Marko Grubar – Mari (bobni)

Kadilnica Of Death: Koncert skupin ZARIA in ALTERFICTION
četrtek, 18. december 2014 22:00

V Orto Bar se vrača ena najbolj popularnih slovenskih folk metal skupin Zaria, ki je letos na malem odru festivala MetalDays popolnoma navdušila natrpano občinstvo

V Orto Bar se vrača ena najbolj popularnih slovenskih folk metal skupin Zaria, ki je letos na malem odru festivala MetalDays popolnoma navdušila natrpano občinstvo. Veselega vzdušja in poskočnih ritmov zagotovo ne bo primanjkovalo! Tudi tokrat pa Zaria ne bodo nastopili sami, saj se jim bodo na koncertu v zgornjem nadstropju lokala pridružili kranjski progresivni power metalci AlterFiction. Tudi njim odrske deske niso neznanka, saj imajo za sabo že lepo število koncertov, med drugim pa se lahko pohvalijo tudi z zmago na letošnjem tekmovanju Battle of Bands v Medvodah.

S koncertom začnemo točno ob 22h ko bodo oder zavzeli AlterFiction, sledili jim bodo Zaria, potem pa še žurka v Kadilnici Of Death z glasbenim repertoarjem po izboru bandov pozno v noč. Vstopnina kot vedno znaša 4 € oz. brezplačno s člansko izkaznico. Te so v zameno za članarino 13 € še vedno na voljo vsak četrtek na šanku Kadilnice, zagotavljajo pa vam prost vstop na vse KOD koncerte do konca sezone.

Začetek koncerta točno ob 22h!
Cena vstopnice za koncert: 4 €
Za obiskovalce s člansko izkaznico je vstopnica brezplačna!
Metal večer v Kadilnici Of Death traja od 21h do 5h!
FB dogodek >

božični razvrat na 2 – Dj večer
petek, 19. december 2014 21:00

Drunk in Public – Joko Ono, Gužva U Bajt, Dj Orto Bitchez + Dirty Skunks
petek, 19. december 2014 22:00

“Here we go again! Drunk In Public / Orto Bitchez / Gužva U Bajt / Joko Ono / Koncert 6€ / Po Koncertu Vstponine NI!!! Dirty Skunks Punkrock Hardcore Metal …”
21:30- Lets get this party started
22:00- Joko Ono
22:50- Gužva U Bajt
23:30- DJ Orto Bitchez + Dirty Skunks
00:00- DJ Bunny + DS
01:00- DJ Selma + DS
02:00- DJ Eneja  + DS
02:30- Free Drinks with Orto Bitchez
03:00- DJ Barby  + DS
03:30- Free Drinks with Orto Bitchez
05:00- You`re drunk, Go home!

C4 (Slo)
sobota, 20. december 2014 22:00

Pravi rokerji nikar ne  zamudite uigranega rock kolektiva, ki si je nadel ime C4 in je bil v preteklih dveh letih redni gost odra Orto bara.

Pravi rokerji nikar ne  zamudite uigranega rock kolektiva, ki si je nadel ime C4 in je bil v preteklih dveh letih redni gost odra Orto bara. Že velikokrat so poskrbeli za pravo rock poslastico v živo in zvesti publiki Orto bara poleg že ustaljenega programa vedno pokazali tudi nekaj novega.

Ljubljanska rock skupina C4 igra glasbene hite iz sedemdesetih in osemdesetih let skupin Motley Crue, Van Halen, Deep Purple, Led Zeppelin, AC/DC, Whitesnake, Toto, Mr.Big, The Beatles, Judas Priest in Dream Theater.
Zasedba: Boštjan Vajs (bobni), Matic Ajdič (kitara), Sergej Pobegajlo (bas kitara), Billy (vokal)

Orto karaoke
sobota, 20. december 2014 22:00

Orto ponovno gostuje karaoke. in skupaj vam pripravljamo nova Rock doživetja! Vabljeni ljubitelji neprofesionalnega petja, da nam pokažete kako znate zapeti doma, v avtu ali na koncertih!

Ja, oder bo za 5 minut samo tvoj! Brez bojazni, besedila se izpisujejo na ekranu, plejlista pa je na ogled na spletni strani karaoke.si. Pridružite se nam na Orto karaokah od 22 ure dalje, v baru.

Peška obsorej – Dj večer
petek, 26. december 2014 21:00

obsoréj (prisl.) (ẹ̑) (star.): ob tem času, ob tej uri. Primer: Tam cvete vsako leto obsorej šipek. / Še obsorej grem k pisarju, da napravimo pogodbo.Vir: SSKJ

Lineup:
Cheh (Trda Peška, SHC, UDT)
KryMinala & Fisso Tek (SfAsAtìk CrEw) (ITA)
DJ MiSiXX (Trda Peška)
HyperKillaH vs. Aine
Fictive

 

VSI KONCERTI SE PRIČNEJO OB 22. URI, V PRIMERU NASTOPOV VEČ SKUPIN PA OB 21.URI.
Vstop na DJ program po koncertih je brezplačen, razen tematskih dogodkov v Hali – kot so Forestdelic, Hard Core dogodki, Hip Hop dogodki, Psy Trance … za več informacij nam pišite ali preverite na naših spletnih medijih.

 

Povezave:

0 Comments Off 1483 04 December, 2014 Napovedi December 4, 2014

Facebook Comments