FOTO: Še eno vrhunsko Beltekovanje v klubu Cirkus in na Valu 202
FOTO: Še eno vrhunsko Beltekovanje v klubu Cirkus in na Valu 202
Posted by

FOTO: Še eno vrhunsko Beltekovanje v klubu Cirkus in na Valu 202

Beltek je na tradicionalni božični zabavi v Cirkusu predstavil svoj novi projekt Beltek 3.0 in s skladbo ‘Ignite’ tudi uradno lansiral založbo Diversed Gifts.

Nastop, ki ga je ogrel Tim Urbanya, je v sklopu oddaje RH202 prenašal Val 202.

beltek-tim-urbanya-cirkus-klub-12

Eden naših mednarodno najprodornejših didžejev, je leto, ki ga je peljalo na festivale Nature One, Schengenfest in Serbia Wonderland, omeniti pa velja vsaj še nastop s Krewello v londonski elektronski instituciji Ministry of Sound, kronal s tradicionalno božično zabavo v ljubljanskem klubu Cirkus.

Tam je ob skladbi Ignite, s katero odpira ‘free download’ založbo Diversed Gifts predstavil tudi svoj prenovljeni zvok.

beltek-tim-urbanya-cirkus-klub-19

Projekt Beltek 3.0 je zvočno vsekakor odmik od generičnih EDM setov, saj je Martin v svoje triurno plesno popotovnaje tokrat vmešal zvoke z vseh koncev elektronskega spektra, od housa, tech-housa, UK-garaga in celo nekaj bobna in basa na eni strani, do tranca, tehna in porter robinsonovskega pristopa k EDM-u, cepljenega s šolo švedske hišne mafije na drugi strani.

beltek-tim-urbanya-cirkus-klub-10

Nov zvok in vrnitev z računalniških predvajalnikov na CD-playerje sta predstavila novega, bolj eklektičnega Belteka, ki vlaga v svoj nastop veliko energije in z njim vsekakor stopa iz povprečja.

Drugo zabavo iz serije RH 202 Live! je ogrel Tim Urbanya, s projektom pa naša vodilna radijska postaja podpira razvoj domačih elektronskih ustvarjalcev in scene.

beltek-tim-urbanya-cirkus-klub-11

beltek-tim-urbanya-cirkus-klub-01beltek-tim-urbanya-cirkus-klub-02

Foto: Marko Delbello Ocepek

0 Comments Off 4359 29 December, 2014 Recenzije December 29, 2014

Facebook Comments