James Zabiela Welcome To My House v klubu Cirkus
James Zabiela Welcome To My House v klubu Cirkus
Posted by

James Zabiela Welcome To My House v klubu Cirkus

3rd BDay Bash James Zabiela iz Anglije z večerom Welcome To My House crew, Nikashy v petek, 14. novembra v klubu Cirkus.

Eden od vrhuncev bogatega tritedenskega rojstnodnevnega programa kluba Cirkus bo obisk eklektičnega wunderkinda Jamesa Zabiele. Tehnično eden nabolj podkovanih didžejev, ljubitelj znanstvene fantastike, ‘Jedi’ za mešalno mizo, mojster subtilnga mešanja žanrov in ena najsvetlejših zvezd festivala MeetMe, se vrača v Ljubljano po pravljičnih sedmih letih – boljši kot kdajkoli prej.

Logo bass warz_event
Njegov strmi vzpon se je začel leta 2000, ko ga je po zmagi na DJ tekmovanju pod svoje okrilje vzel takrat najbolj priljubljen DJ na svetu, Sasha, ki mimogrede Jamesa še vedno ceni kot enega najbolj nadarjenih didžejev na sceni.

James je v tem času s svojo glasbo založil številne znane založbe, usodno je povezan z etiketo Renaissance, od leta 2012 vodi tudi svoj lejbel Born Electric.

S Pioneerjem tesno sodeluje pri razvoju opreme, ki je danes tehnični standard scene in nepogrešljiva v vsakem spodobnem klubu. Brez šale lahko zapišemo, da je James verjetno edini človek na svetu, ki točno ve kaj vse zmorejo gumbi na mešalni mizi, CDJ playerju in efektorjih, to znanje pa spretno vključuje tudi v svoje atraktivne nastope, ki so popolna harmonija tehničnega znanja in izbrane vrhunske glasbe.

Večer bo na pravo žurersko temperturo ogrel rezident serije Welcome to my house, Buchan, zabavo pa bo zaključil zmagovalec slovenskega natečaja Residency 2013, Nikashy, mojster energičnih tech-house setov.

Darila za vaše najljubše cirkusante lahko pustite pri brhki hostesi na vhodu kluba.

 

KLUB CIRKUS, Trg Mladinskih delovskih brigad 7, lokacija bivšega Kina Vič, Ljubljana www.cirkusklub.si / www.facebook.com/cirkus.klub
OBRATOVALNI ČAS: 22.00 – 5.00
VSTOP LE ZA POLNOLETNE / DOOR POLICY: 18+

INFO: info@cirkusklub.si

VIP & REZERVACIJE MIZ:
rezervacije@cirkusklub.si
+386 (0)41 777 747

VSTOPNINA
Navadna / regular = 5 eur
VIP = 10 eur ali / or 30 eur konzumacija / consumption

 

0 Comments Off 944 16 October, 2014 Napovedi October 16, 2014

Facebook Comments