Klapski koncert Pravljičnih 7 na Primorskem: Klape: Maslina, Kampanel, Vlado Kalember, Anita Gošte in ostali
Klapski koncert Pravljičnih 7 na Primorskem: Klape: Maslina, Kampanel, Vlado Kalember, Anita Gošte in ostali
Posted by

Klapski koncert Pravljičnih 7 na Primorskem: Klape: Maslina, Kampanel, Vlado Kalember, Anita Gošte in ostali

V Amfiteatru Avditorija Portorož se v soboto, 8. avgusta 2015 obeta izjemen koncert Pravljičnih sedem, saj bodo vse ljubitelje dobre glasbe zabavale klape: Maslina in Kampanel z Anito Gošte. > Nagradna igra >

Za popestritev večera, pa bodo nastopili še posebni gostje in sicer Vlado Kalember, Duško Lokin, Siniša Žunec in Nenad Kumrič Charlie.

klapa-maslina-10

Mediteranski pridih bo v mesto rož prinesla Klapa Maslina, ki je poznana predvsem po skladbi Da te mogu pismom zvati, poleg tega pa so ustvarili številne in nepozabne uspešnice. Za pesem Ostala si ista pa so bili med drugim nagrajeni tudi na Splitskem festivalu. A to ne bo edina klapa, saj bodo obiskovalce zabavali tudi člani Klape Kampanel, ki so ustvarili pesmi Niko se ne smije kao ti, Moja jube, Aj ća volin te, Anđele moj, ter mnoge druge uspešnice.

 

 

Kantavtor Vlado Kalember je eden tistih moških, ki s svojo glasbo rad razvaja ženske. Hrvaški glasbenik, ki je leta 1978 ustanovil skupino Srebrna krila, je med drugim nastopil tudi na Izboru za pesem Evrovizije . in verjetno ga ni poslušalca, ki ne bi poznal legendarne pesmi Ciao, amore. A Vlado je poznan tudi po številnih drugih pesmih, kot so Vino na usnama, Evo noći evo ludila, Suzana, Nek živi ljubav ter mnoge druge. Legendarni pevec zabavne glasbe iz Zadra, Duško Lokin, ki letos praznuje 45. obletnico glasbene kariere, z veseljem nastopa tudi v Sloveniji in tako navdušuje številne generacije.

 

Kot samostojni glasbenik, čeprav je pred tem prepeval v skupini Kondori. Svojo prvo samostojno ploščo je posnel leta 1969, do danes pa je posnel 23 studijskih albumov in številne samostojne plošče. Njegovi zvesti oboževalci ga poznajo po številnih hitih, kot so Netko te tajno voli, Znam da negdje živi žena, Da te vidim, pa da ozdravim, Oči pune suza, Bacila si prsten moj, Dobro jutro, Dalmacijo in mnoge druge.

V avditoriju Portorož pa bosta nastopila tudi Siniša Žunec, ki je znan po albumu Moj Anđele in priredbah uspešnic Dal se sijetiš nekad mene in Oči boje lavande. Poleg Siniše pa bo za piko na i nastopil še Nenad Kumrič Charlie, ki je ustvaril album Usne Nevjerne in se leta 2012 predstavil na splitskem festivalu s skladbo Vitar u jidra.

 

vlado-kalember

 

Najcenejše vstopnice že na voljo, na vseh Eventimovih prodajnih mestih (Petrol, Pošte Slovenije, …) www.eventim.si.

 

pravljicnih-7-klape-kampanel-maslina-vlado-kalember-anita-goste

0 Comments Off 2306 15 July, 2015 Napovedi July 15, 2015

Facebook Comments