Kuponkov rojstnodnevni vikend razvnel še štajerce
Kuponkov rojstnodnevni vikend razvnel še štajerce
Posted by

Kuponkov rojstnodnevni vikend razvnel še štajerce

Po petkovem spektaklu s Čolićem na Iliriji sta mojster ceremonije Jurij Zrnec in ansambel Saša Avsenika sinoči praznovala še z Ribičijo in Ceco v Mariboru.

Najkrajša noč v letu je bila skoraj prekratka za zalitje vseh rojstnih dni, ki se jih je sinoči nabralo za kar 64 let.

Ob 20-letnici Ribičije in 3. jubileju Kuponka, je druženje pred nekdanjo tovarno TAM na Teznem za praznovanje rojstnega dneva izkoristila tudi zvezda večera, Svetlana Ražnatović – Ceca.

pzD9kxoSuFWcSNMTenkSviskyAM3ABbVqld9JzZPweQ8r2rvWHGBUQJrjhFhSM4J_1000x

 

Odlično obiskana prireditev ob koncu šolskega leta in začetku počitnic je postregla z zelo razgibanim programom z obiljem humorja, skečev in glasbenim razponom od Golice in Planice do Đurđevdana, Pazi s kime spavaš, Drugarice ter živih izvedb hitov Martina Garrixa in Aviccija.

EuEqkuJw2ZlubgOGr8CP2yKo31R1WCeUD5vdBwngXHP064FjDfDaeRNedJyPoJMd_1000x

S Kuponkom se je tako minuli vikend v Ljubljani in Mariboru po žepu zelo prijaznih cenah zabavalo čez 20.000 ljubiteljev slovenskih in balkanskih ritmov, ekipa najbolj priljubljenega ponudnika ugodnih spletnih nakupov v Sloveniji pa je ob tem izpolnila še nekaj želja.

V sodelovanju s Slovenskimi novicami je namreč dvema srečnežema s prijatelji omogočila VIP zabavo, s prevozom z limunzino, razvajanjem v golden VIP-u in spominskim fotografiranjem z Zdravkom Čolićem oz. Ceco. Skratka, nepozabno!

S tem pa poletnih zabav s Kuponkom še ni konec.

Naslednji koncert, ki ga ljubitelji dalmatinsko-balkanskega melosa nikakor ne smete zamuditi, bo spektakel s Severino na centralni portoroški plaži 26. julija.

Vstopnice po najboljši ceni so v predprodaji na voljo le nawww.kuponko.si.

 

0 Comments Off 981 23 June, 2014 Recenzije June 23, 2014

Facebook Comments