FOTO: Laibach in električni mrk v Kurzschlussu
FOTO: Laibach in električni mrk v Kurzschlussu
Posted by

FOTO: Laibach in električni mrk v Kurzschlussu

Otvoritveni vikend v Kurzschlussu je nakazal kaj lahko do konca decembra pričakujemo v tem festivalskem klubu. Napovednik dogodkov >


 

Uresničujejo se velika pričakovanja ljubiteljev nočnega življenja, ki so v klubu imeli kaj videti. Po petkovi otvoritvi s francoskim dvojcem Faul & Wad Ad, zavidljivim animacijskim programom in gostinsko poslastico, je sobota donela v zvoku kultne skupine Laibach.

kurzschluss_laibach_daniel_miller_147

V klubu se je trlo znanih obrazov, ponočnjakov in turistov, ki uživajo nočno življenje v Ljubljani. Dobra priprava na prihajajoči elektronski vikend, ko prvi decembrski petek v Kurzschluss prihaja Pendulum DJ set & Verse.

Avstralski dvojec je prepotoval svet in s svojimi glasbenimi seti za seboj pušča val navdušenja in zvestih oboževalcev. Avstralca v Slovenijo prihajata drugič in če gre soditi po njunem prvem obisku, bo Kurzschluss znova razprodan.

kurzschluss_laibach_daniel_miller_101
Praktično razprodana pa je tudi sobota, ko v Kurzschluss prihaja avantgarda elektronike, Joris Voorn. Nizozemski mojster gramofonov predstavlja novi album, ki po mnenju glasbenih kritikov celo presega dosedanje sete.

Bodite posebni, obiščite Kurzschluss.

Prodaja vstopnic Eventim. www.kurzschluss.si 

kurzschluss_laibach_daniel_miller_116kurzschluss_laibach_daniel_miller_129kurzschluss_laibach_daniel_miller_151kurzschluss_laibach_daniel_miller_101 kurzschluss_laibach_daniel_miller_102 kurzschluss_laibach_daniel_miller_115 kurzschluss_laibach_daniel_miller_124 kurzschluss_laibach_daniel_miller_126 kurzschluss_laibach_daniel_miller_140 kurzschluss_laibach_daniel_miller_148 kurzschluss_laibach_daniel_miller_131 kurzschluss_laibach_daniel_miller_113 kurzschluss_laibach_daniel_miller_142

0 Comments Off 1471 02 December, 2014 Recenzije December 2, 2014

Facebook Comments