Mia Borisavljević, vroča predstavnica 'lepote balkanske'
Mia Borisavljević, vroča predstavnica ‘lepote balkanske’
Posted by

Mia Borisavljević, vroča predstavnica ‘lepote balkanske’

Atraktivna srbkinja Mia je svojo glasbeno pot pričela že pri zgodnjih 17ih letih.

S svojim prvim, kot sama pravi ‘navadnim’ videospotom, ni dvignila prahu, zaradi česa se je odločila za nekoliko bolj kontroverzno pot.

Tako je s pesmijo ‘Kako da ne’ šokirala javnost, saj se je za potrebe videospota brez problemov slekla in naga sprehajala po avtocesti. Pevka je med drugim bila tudi udeleženka Big Brother showa, ne sramuje pa se niti svojih lepotnih operacij. Zaradi skandalozne narave se srečuje s številnimi predsodki, ki je ne motijo preveč, temveč motivirajo k nenehnem dokazovanju in napredovanju.

Samostojna, močna in samozavestna, z lahkoto privlači pozornost moških, a svoje zasebno življenje zaenkrat zelo uspešno skriva od medijev. Razen videza niso zanemarljive niti njene vokalne sposobnosti.

V dolgoletni karieri je ustvarila kar precej hitov, od katerih velja izpostaviti mega uspečnice: ‘Ženskaroš’, ‘Lepota balkanska’, ‘Sto ratova’ (ft. Anabela), ‘Nisi s njom’ (ft. Elitini Odredi), ‘Ja bih se s tobom topila’, ‘Čovek mog života’, ‘Moj Beograde’…
Neverjetno energijo, po kateri so znani njeni nastopi, boste lahko v živo začutili 14. februarja, na velikem valentinovem koncertu v klubu Plusminus.

0 Comments Off 1116 05 February, 2014 Napovedi February 5, 2014

Facebook Comments