Minglanje na Defected In The House vikendu
Minglanje na Defected In The House vikendu
Posted by

Minglanje na Defected In The House vikendu

Minuli vikend je bila slovenska publika deležna prave glasbene ekstaze, saj je Slovenijo obiskalo kar šest protagonistov legendarane založbe Defected In The House, ki se ponaša z delovanjem v več kot 40 državah, in velja za globalno avtoriteto znotraj žanra.

Dogodka se je udeležilo tudi veliko slovenskih estradnikov, ki so se nadvse razveselili prihajajoče senzacije in klubske glasbe v pravem pomenu besede.

Defected filozofijo so z nami delili eni izmed najboljših zvezdnikov in predstavnikov razvpite založbe, fantastični italijanski dvojec Flashmob, vedno odlični britanski dvojec Copyright s spremljavo bojevnika na bobnih iz Ibize Shovella ter najhitreje rastoči mladi talent založbe Defected Andy Daniell.

Prvi klubski spektakel se je zgodil v petek v Novem mestu drugi pa v soboto v Ljubljani. Tako je publika v obeh mestih, vsaj za eno noč občutila vzdušje najboljših klubov Ibize, Londona, Miamija, Amsterdama in ostalih velemest kjer kraljuje klubska kultura.

Da je bilo vzdušje še bolj popolno so poskrbeli vsemogočni MINGLmani in MINGL hostese, ki so se nenapovedano pojavili na odru in dobesedno razvneli že tako plesočo množico, ki je vse do zjutraj plesala z dvignjenimi rokami.

Defected je s svojo glasbo povsem zasvojil publiko in dokazal, da se kvalitetna glasba ne ponaša le s komercialno eksplotacijo temveč tudi s čistimi in nekonvencionalnimi beati.

0 Comments Off 792 29 November, 2012 Recenzije November 29, 2012

Facebook Comments