Peto sezono šova Moj dragi zmore bo vodil pravi par – Lili Žagar in Marko Potrč
Peto sezono šova Moj dragi zmore bo vodil pravi par – Lili Žagar in Marko Potrč
Posted by

Peto sezono šova Moj dragi zmore bo vodil pravi par – Lili Žagar in Marko Potrč

Peta sezona šova Moj dragi zmore na Planet TV bo pred kamerami združila par iz zasebnega življenja, Lili Žagar in Marka Potrča. Prijave za šov so še odprte.

Nova sezona hazarderskega šova Moj dragi zmore na Planet TV prinaša pravo osvežitev – šov, v katerem ženske stavijo na sposobnosti svojih moških, bo vodil najboljši voditeljski par v Sloveniji, ki je par tudi v zasebnem življenju, Lili Žagar in Marko Potrč. Verjamemo, da prvič v zgodovini formata priljubljene oddaje, ki je osvojila gledalce po svetu, oddajo vodi par iz zasebnega življenja.

Snemanje 5. sezone Moj dragi zmore se bo začelo kmalu po novem letu. Urednik oddaje ostaja izkušeni Miha Brajnik, Lili in Marko pa bosta sodelovala tudi pri pisanju scenarijev. Sama morda tudi najbolje vesta, kaj dragi zmore …

lili-zagar-marko-potrc-2

“Vodenja oddaje Moj dragi zmore se zelo veselim,” pravi Lili Žagar. “Prav navdušena sem nad odličnimi studijskimi scenami za igre, nad igrami in nad možnostjo za spontano komunikacijo s tekmovalci. Seveda pa se tudi veselim, da bom oddajo vodila z mojim dragim, za katerega zagotovo vem, da zmore (smeh, op. p.). V paru pa zmoreva še več. Tekmovalci in gledalci se lahko veselijo odlične sezone, ki prinaša najboljše igre do zdaj!”

Marka Pmoj-dragi-zmoreotrča medtem gledalci oddaje Moj dragi zmore na Planet TV že poznajo. “Ostajam nepoboljšljiv oboževalec oddaje Moj dragi zmore,” je zatrdil. “Bil sem že od začetka, postal sem še večji, ko sem jo začel soustvarjati. Ko je Lili dobila ponudbo, sem se prav trudil, da ne bi vplival na njeno odločitev, potihoma pa sem močno držal pesti, da reče da.

Delati z njo pomeni delati z voditeljico, ki jo res dobro poznam. Poleg tega nas v novi sezoni čakajo igre, ki puščajo sledi: modrice, buške, odrgnine in … veliko evrov za najboljše in najpogumnejše. Komaj čakam na začetek – počutim se kot otrok, ki čaka na odpiranje božičnih daril!”

 

Prijave za peto sezono šova Moj dragi zmore so še odprte. Prijave parov za sodelovanje v oddaji sprejemamo na spletni strani www.planet-tv.si in prek elektronskega naslova mojdragizmore@planet-tv.si

0 Comments Off 3432 17 December, 2014 Novice December 17, 2014

Facebook Comments