Posnetek koncerta DNA D kot napoved koncertnega seriala
Posnetek koncerta DNA D kot napoved koncertnega seriala
Posted by

Posnetek koncerta DNA D kot napoved koncertnega seriala

V sredo, 16. 3., bo ob 23.15 na TVSlo2 v okviru oddaje Aritmija predvajan posnetek oktobrskega koncerta DNA D iz Kina Šiška. 

“Zadnja plošča Dan D, drugi del albuma DNA D, je izjemno delo. In zelo pogumno dejanje na poti skupine. Zavedajo se, da s to glasbo ne nagovarjajo svojega celotnega občinstva, temveč le ozek segment mislečih, slišočih in čutečih ljudi, ki jim njihovo sporočilo kaj pomeni. Dan D so pogumni rockovski izvajalci, ki delajo to, v kar verjamejo, in za to tudi zastavljajo svoj status.” – Jure Longyka v intervjuju za Delo, 23. februarja 2016

 

 

Dan D bodo konec marca in v začetku aprila na petih slovenskih gledaliških odrih predstavili drugi del svojega albuma DNA D, ki so ga nekateri glasbeni kritiki razglasili za album leta in prelomno delo v karieri te skupine.

Še pred začetkom koncertnega seriala pa bo v sredo, 16.3., ob 23.15 na TVSlo2 v okviru oddaje Aritmija predvajan posnetek lanskega oktobrskega koncerta v Kinu Šiška, na katerem so se prvič predstavili s tem albumom in osupnili, pa tudi navdušili večino prisotne publike. Vabljeni k ogledu!

 

Datumi koncertov DNA D:

  • 25. marec – Maribor, Narodni dom
  • 26. marec – Celje, Kino Metropol
  • 1. april – Ljubljana, Siti Teater
  • 8. april – Koper, Gledališče
  • 15. april – Novo mesto, Anton Podbevšek Teater

 

Foto: Silvijo Selman

Povezave:

0 Comments Off 1558 16 March, 2016 Glasba March 16, 2016

Facebook Comments