Premium Clubbing by Pivovarna Laško navdušil s Hed Kandi
  • Premium Clubbing by Pivovarna Laško navdušil s Hed Kandi
  • Premium Clubbing by Pivovarna Laško navdušil s Hed Kandi
  • Premium Clubbing by Pivovarna Laško navdušil s Hed Kandi
Posted by

Premium Clubbing by Pivovarna Laško navdušil s Hed Kandi

Krystal Roxx je razvnela Portorož (Hed Kandi v organizaciji Premium Clubbing by Pivovarna Laško).

Sobotno dogajanje v portoroški Alayi, ki se je znova odelo v zeleno s Premium Clubbing by Pivovarna Laško, je z glasbenim izborom množico razvnelo do meja doživetij.

Zgodila se je Hed Kandi zabava, klubska senzacija poletja na Obali, ki jo je obiskalo kar precej znanih obrazov Slovenije.

Nič čudnega, Hed Kandi sodi med najbolj prestižne blagovne znamke v svetu klubske glasbe, postala je pravi svetovni fenomen, ki vsako leto proda več kot milijon kompilacij z največjimi klubskimi hiti.

Rezidenčna didžejka Hed Kandi, energična in neutrudna Krystal Roxx, dekle svetovnega formata, ki obvladuje velike odre in sodeluje z vrhunskimi imeni v svetu glasbe, kot so Taio Cruz, Flo Rida, Pitbull in David Guetta, je začarala vse, ki so od blizu in daleč prispeli v Portorož.

Obiskovalci so jo oboževali, Alaya je pokala po šivih od izjemne energije in od neverjetne množice, ki jo je privabila Zelena zabava.

Morski ambient, vroče artistke, prikupna dekleta, šelesteča vzelenem, ves čas prisotna premium esenca Laško CLUB, slovenski didžej Boru Ti ter kraljica večera, divja in navdihujoča Krystal Roxx, so, kot kaže, pomenili dobitno kombinacijo, ki je dvignila razpoloženje vseh prisotnih do vrelišča.

Mnogi so ocenili noro noč kot popolno klubsko doživetje, polno presežkov. Premium Clubbing by Pivovarna Laško je tudi tokrat, že pregovorno, več kot upravičil pričakovanja.

 

0 Comments Off 1553 19 August, 2014 Recenzije August 19, 2014

Facebook Comments