Premium Clubbing predstavil Rebecco & Fiono!
Premium Clubbing predstavil Rebecco & Fiono!
Posted by

Premium Clubbing predstavil Rebecco & Fiono!

Švedinji in dobitnici Grammyja vrgli obalo na noge!

Nova švedska mafija rada pije slovensko pivo! Punci menita, da pivo naravnost osrečuje!

Premium Clubbing by Pivovarna Laško poznan tudi kot zabava v zelenem, je upravičil svoj naziv Premium in izpolnil vsa pričakovanja, saj je poskrbel za pravi glasbeni spektakel in najboljšo klubsko senzacijo tega poletja na obali, katere se je udeležilo kar nekaj znanih Slovencev.

Portoroška Alaya se je dobesedno tresla, pa ne le zaradi energičnih ritmov temveč tudi zaradi navdušene množice, ki je v en glas in v en skok z Rebecco & Fiono norela do zgodnjih jutranjih ur.

 

Zvezdnici sta bili prvič v Sloveniji in ju je publika ujela še tik pred njunim odhodom na Ibizo, ker bosta nastopili v razvpitih klubih Space in Ushuaia ob boku samega Aviicija.

NEW Swedish House Mafia, kot so ju poimenovali številni mediji, sta dobitnici švedskega grammyja in veljata za pravi glasbeni fenomen, saj sta v samo letu dni postali superzvezdnici svetovnega formata in v lanskem letu nastopili na preko 100 odmevnih festivalih ob boku Kaskade, Tiesta, Axwella, Steve Angella ter ostalih klubskih mogotcev. Sodelovanje s Tiestom in legendarnim Kaskade, s katerim sta ustvarili hit “Turn It Down”, pa je poskrbelo za dodatni pečat v njuni karieri. Producentki, didžejki in pevki sta med drugim postali tudi obraz kampanje “Adidas All In”, imata svojo TV oddajo, svoj album in kar nekaj hit singlov ,ki so ju izstrelili na globalne klubske lestvice.

Poredni punci v zelenem sta cel večer pili pivo in poskrbeli za nepozabno zabavo. Vsekakor nista mogli skriti navdušenja nad Slovenijo, nad publiko in nad slovenskim pivom. Zvezdnici sta tudi sicer veliki poznavalki in ljubiteljici pijače iz žita in hmelja in menita da pivo naravnost osrečuje.

0 Comments Off 763 20 July, 2013 Recenzije July 20, 2013

Facebook Comments