Prestolnica je bogatejša za novi nočni klub Mr. Stefan Braun
Prestolnica je bogatejša za novi nočni klub Mr. Stefan Braun
Posted by

Prestolnica je bogatejša za novi nočni klub Mr. Stefan Braun

Skrivnostni gospod Mr. Stefan Braun je razkril svoje čare in skrivnosti. Dolgo smo čakali, da doživimo njegov svet zabave.

Med povabljenimi gosti, ki so imeli prvi priložnost doživeti nepozabno zabavo, se je trlo znanih obrazov. Obiskovalci so bili navdušeni nad drugačnostjo in energijo kluba, ki ni popustila vse do zgodnjih jutranih ur. Večer je bil poln presenečenj, saj so se na šanku, ki je osrednji del kluba, vrstile animacijske točke izklesanih teles barmanov in vročih plesalk.

Klub bo odprt vsak dan v tednu in prav vsak dan obljublja nepozabno zabavo kot smo jo doživeli ob otvoritvi. Gospod Stefan Braun najavlja največji prvi Foam Fest v Sloveniji, ki se bo zgodil 21. septembra 2013 na Gospodarskem razstavišču. Njegovi gosti bodo tokrat znana imena elektronske glasbe: Roger Sanchez, Kurd Maverick in britanski glasbeni duo Freemasons.

Gospod, ki se sliši na ime Stefan Braun letos praznuje 10. obletnico. Odločil se je, da si za rojstnodnevno darilo podari otvoritev novega kluba v Ljubljani. Slovenska prestolnica je zdaj dom enega najbolj znanih klubov na balkanu.

Klub uvaja povsem drugačen koncept nočnega življenja, ki ga v Sloveniji še ne poznamo. Glavno dogajanje se seli za šank, ki je poln vročih plesalk in šarmantnih barmanov. Prav ti v Stefan Braunu slovijo po mešanju najboljših koktajlov, ki so začinjeni z animacijo, kot jo še niste doživeli. Tam je prostor za druženje, zabavo in če želite, tudi koketiranje.

Zagotovite si svoj “meter šanka” in pridružite se najboljši zabavi v mestu!

0 Comments Off 2444 01 September, 2013 Recenzije September 1, 2013

Facebook Comments