Prva slovenska Milf zabava, Be there or be talked about! Dancing Milf
Prva slovenska Milf zabava, Be there or be talked about! Dancing Milf
Posted by

Prva slovenska Milf zabava, Be there or be talked about! Dancing Milf

V petek, 12. decembra vas ob 22h vabimo na Ljubljanski grad v Skalno dvorano, kjer prirejamo Disco vročico z glasbenimi senzacijami, vizualnimi užitki in nastopi Disco Div. Prvi slovenski Milf Party – Be there or be talked about!

dancing_milf_party_3

Milf & Co., mame in ženske, ki se znamo tudi zabavati! Na najvišji točki mesta slavimo žensko energijo v vsej svoji pojavnosti: »milfice« nazdravljamo vsem ženskam – tistim z otroci, z otroci in kariero, kot tudi onim, ki o tem statusu komaj konteplirajo. Vsem je skupno eno: želja po zabavi!

Vabimo in gostimo tudi moške, kavalirje, ljubimce, slavilce žensk ter predane očete! Prvi v vrsto moških gostov se postavi sam DJ JAmirko, ki bo ogrel plesišče!

Večer bo odprla Disco Diva, podkrepljena z zvoki DJ JAmirka in vokalnih Disco kraljic, kot so Donna Summer, Gloria Gayner ter Madonna. 

dancing_milf_party_1

Disco Villa bo s svojim čarobnim prahom začarala atmosfero, zaradi česar bo tisto, kar se bo zgodilo na gradu, tudi ostalo na gradu. Vas skrbi, ker ne poznate vseh Disco Gibov? Z nami bodo Aerobik Šik Plesalci, s katerimi se bomo vrtele vso noč, nazdravljale dobremu življenju ter se s višine še enkrat ozrle po mestu z vednostjo, da je najmanj ta večer mesto samo naše!

Just Show Up and Dance! See ya..

dancing_milf_party

Vstopnina: 10 eur
Predprodaja vstopnic v Kaval Group enotah: Kaval, Lolita, Paviljon

Pričenjamo ob 22h!

Program:
22:00 Lounge, Welcome Drink z DJ Nati Katchi & Šušu
23:00 Mme. Monoquelle – disco diva
23:20 Gea Erjavec – Teater Ponorelli 
23:30 Original Disco Party with Disc Jockey JAMirko (RDYO DJs – Beyond Stereo) & DJ Nati Katchi & Šušu

 

Povazave:

0 Comments Off 2899 04 December, 2014 Napovedi December 4, 2014

Facebook Comments