Rekordna premiera animiranega hita Hotel Transilvanija 2
Rekordna premiera animiranega hita Hotel Transilvanija 2
Posted by

Rekordna premiera animiranega hita Hotel Transilvanija 2

S 47,5 milijona dolarjev zaslužka v prvih treh dneh prikazovanja je Hotel Transilvanija 2 porušil rekord predhodnika!

Imamo novega rekorderja! Pretekli konec tedna se je začela kino distribucija animiranega hita Hotel Transilvanija 2 v ZDA in že v prvih treh dneh prikazovanja je film zaslužil osupljivih 47,5 milijona dolarjev ter tako postavil rekord za najboljšo septembrsko kino premiero katerega koli filma v ameriških kinematografih!

 

 

Pri tem je še zlasti zanimivo dejstvo, da je ta rekord doslej pripadal njegovemu predhodniku, filmu Hotel Transilvanija, ki je pred natanko tremi leti v prvih treh dneh prikazovanja zaslužil 42,5 milijona dolarjev in tako postal film z najuspešnejšo kino premiero med vsemi animiranimi filmi studia Sony Pictures Animation.

Animirani hit Hotel Transilvanija 2 prihaja v slovenske kinematografe v sinhronizirani in podnaslovljeni različici 22. oktobra (predpremierno bo predstavljen 17. in 18. oktobra), do takrat pa lahko uživate v kino napovedniku, ki vam ga predstavljamo ob tej priložnosti.

hotel-transylvania-2-9

Zdi se, da so se v hotelu Transilvanija zadeve obrnile na bolje. Drakulov hotel, ki je sprva sprejemal samo pošasti, zdaj sprejema tudi ljudi. Ampak to, kar zdaj najbolj muči našega dragega Drakulo, je skrb vzbujajoče dejstvo, da njegov prisrčni vnuk (ki je pravzaprav pol človek in pol vampir) ne kaže znakov pravega vampirja.

Medtem ko je Manca na obisku pri Tonijevih starših, kjer jo čaka pravi kulturni šok, Drakula prosi prijatelje Francija, Ožbeja, Vineja in Grifina, naj mu pomagajo opraviti vampirsko uvajanje z vnukom Denisom. Toda nihče od njih ne ve, da prihaja Drakulov stari in zelo, zelo, zelo, zelo, zelo staromodni oče Vlad na obisk v hotel.

Ko Vlad izve, da njegov vnuk ni čistokrvni vampir in da je zdaj tudi ljudem dovoljen vstop v hotel, se bodo zadeve netopirsko obrnile na glavo!

hotel-transylvania-2-1

Kot velja za druge animirane uspešnice, si bo tudi film Hotel Transilvanija 2 mogoče ogledati tudi v sinhronizirani različici. Med igralci in igralkami, ki so posodili glasove našim priljubljenim junakom so Dani Bavec, Miha Rodman, Zala Đurić Ribič, Lovro Berden, Jernej Kuntner, Denis Vučak, Jan Bučar, Jure Longyka, Asja Kahrimanović in številni drugi.

Film je režiral Genndy Tartakovsky, ki je režiral tudi film Hotel Transilvanija. Poleg sinhronizirane različice si bo film mogoče ogledati tudi v izvirniku s podnapisi.

Animirani hit Hotel Transilvanija 2 bo na sporedu od 22. oktobra!

 

 

Povezave:

0 Comments Off 1897 01 October, 2015 Kino October 1, 2015

Facebook Comments