Ritem mladosti navdušil z DJ Antoinom v BTC
Ritem mladosti navdušil z DJ Antoinom v BTC
Posted by

Ritem mladosti navdušil z DJ Antoinom v BTC

Letošnji Ritem mladosti navdušil več kot 20.000 obiskovalcev. Največji dogodek za mlade ob začetku šole začel pisati novo zgodovino.

8. Ritem mladosti, ki ga mladim in njihovim staršem ob začetku šole podarjata agencija Collegium Mondial Travel in Radio Antena, je v soboto v ljubljanski BTC City spet privabil množico obiskovalcev.

Le-ti so lahko dan preživeli ob kupu športnih, zabavnih in ustvarjalnih aktivnosti, ponoči pa z DJ Antoinom, skupino High On Heels in drugimi zaplesali v največji diskoteki pod zvezdami.

 

Ritem_Mladosti_27

 

Od nabijanja do DJ Antoina
Če odštejemo malce kislo vreme, ki je odplaknilo Gurmansko alejo, je bil premik Ritma mladosti in širitev programa z vsebinami, kot so bili Umetniški bazar, Sejem rabljenh učbenikov, Hervisov turnir trojk in plesno tekmovanje, nastop standup komika leta Stefana Šumanca – Šumija ter atraktivnih Dunking Devilsov, zadetek v polno. Nagradni in družabni izzivi so že podnevi privabili tisoče obiskovalcev, spet pa se jih je največ zbralo na zaključni zabavi, ki se je letos preobrazila v multimedijski koncept Collegium Discotheque.

 

Ritem_Mladosti_02

 

Ob duetih Sill & Sell in Vanillaz s posebnim gostom Gidro iz skupine Connect ter 6Pack Čukurju s Hangover Ladies je še posebno navdušila pevka Alya, ki je razglasitev zmagovalca natečaja za Minglovega ambasadorja pospremila z nastopom na strehi Koloseja.

Zvok britanskih klubov so v mesto prinesle glasbenice zbrane v skupini High on Heels, največja atrakcija 8. Ritma pa je bil premierni ljubljanski nastop razvpitega DJ Antoina, s katerim so mladi odpeli hite, kot so Ma cherie, Sky is the limit in nepozabni Welcome to St. Tropez.

 

Izjemna energija
Švicarski zvezdnik je bil navdušen nad sprejemom, po nastopu si je za navijače vzel skoraj pol ure, se fotografiral z njimi in podpisal na desetine avtogramov, odlično energijo dogodka in odzivno občinstvo pa pohvalil tudi v intervjujih po nastopu ter dodal, da komaj čaka, da se spet vrne k nam.

 

Ritem_Mladosti_26Foto: Marko Delbello Ocepek

0 Comments Off 1396 08 September, 2014 Recenzije September 8, 2014

Facebook Comments