Signature Pop Club: Ivan Volarić Zak, Djomla KS in Jelena Rozga
  • Signature Pop Club: Ivan Volarić Zak, Djomla KS in Jelena Rozga
  • Signature Pop Club: Ivan Volarić Zak, Djomla KS in Jelena Rozga
  • Signature Pop Club: Ivan Volarić Zak, Djomla KS in Jelena Rozga
Posted by

Signature Pop Club: Ivan Volarić Zak, Djomla KS in Jelena Rozga

2 tradicionalni glasbeni dogodek , na katerem bodo nastopili Ivan Zak, Jelena Rozga, Djomla KS in drugi. Koncertni  spektakel bo  v soboto, 18. aprila , od 22h na Gospodarskem razstavišču. Poleg prijaznih hostes vas čakajo tudi prijazne cene in druga presenečenja!

Ivan Volarić Zak,  pop ikona hrvaške glasbene scene, ki naj bi v kratkem izdal novi album Usne varane, je v preteklih mesecih z istoimenskim singlom osvojil srca mlajših generacij, nepogrešljive podpore tovrstnih glasbenih umetnikov.

Rojeni Zagrebčan je kot šestnajstletnik akustični instrument zamenjal z električnim, ustanovil svoj prvi bend in začel beležiti dosežke. Nastop na Dori 2002 je zanj pomenil karierni premik, širšo prepoznavnost pa sta mu prinesli pesmi Sve sam joj krao, v letu 2009 in Ako padnem, leto kasneje.

S singlom Bolja od najbolje je v letu 2011 zasenčil nekatere najbolj razvpite hrvaške pop pevce, medijski prostor pa si izboril z rekordno poslušanostjo omenjenega hita. Kot je sam dejal, mu ljubezen v življenju veliko pomeni in je osrednja tema njegovih skladb, magičnem vokalu v kombinaciji z novimi zvoki prihajajočega albuma pa boste lahko prisluhnili v živo, ob njegovem nastopu na Gospodarskem razstavišču.

ivan-zak-2

Djomla KS, beograjski ‘party maker’, ki je glasbeno pot ubral leta 1999, slovi po nepozabni uspešnici in klubskem hitu Gajba puna piva. Poskočni poletni ritmi in kreativna zasnova videospota so na priljubljenem youtube portalu privabili kar 12 milijonov ogledov, njegova nenadna popularnost pa je vzbudila zanimanja številnih ljubiteljev tovrstnega glasbenega žanra, ki zanj še niso slišali.

Po začetnih eksperimentiranjih z zvoki housea in trancea, techna, rapa in drugih, ‘se je našel’ v novi glasbeni preobleki s pesmijo Čekam te u Budvi, zmagoslavno leto 2013 pa je zaključil s številnimi gostovanji na domačih in tujih plesnih prireditvah.

Jelena Rozga, statusni simbol hrvaške pop zabavne glasbe in nekdanja zlata vokalistka skupine Magazin je samostojno karierno pot pričela leta 2006 in sicer z izdajo prvega albuma Oprosti mala. Poleg zapeljivega temperamenta, elegantnih modnih oblek z dodatki ter simpatičnega nasmeška, jo med nastopi krasi njena pozitivna naravnanost, katere ji tudi v zasebnem življenju preprosto ne zmanjka.

Bila je večkrat nagrajena z nagradami Grand Prix Splitskega festivala, za album Bižuterija pa je, ob nakladi od 15.000 izvodov, prejela zlato ploščo. Koncertna turneja ob izdaji albuma je napolnila tudi največje dvorane, vrhunec pa dosegla v splitski areni Spaladium pred 13.000 obiskovalcev.

Karizmatična pevka, ki jo slovenska publika že dalj časa pozna, se bo v velikem slogu ponovno predstavila na Gospodarskem razstavišču. Ne zamudite

jelena-rozga-2

Vstopnice >

0 Comments Off 3126 18 March, 2015 Balkanjada, Napovedi March 18, 2015

Facebook Comments