FOTO: Skupina Muff je za praznovanja 3. rojstnega dne z koncertom do zadnjega kotička napolnila klub Cirkus
FOTO: Skupina Muff je za praznovanja 3. rojstnega dne z koncertom do zadnjega kotička napolnila klub Cirkus
Posted by

FOTO: Skupina Muff je za praznovanja 3. rojstnega dne z koncertom do zadnjega kotička napolnila klub Cirkus

Srce bije za MUff! Skupina Muff je za vrhunec praznovanja 3. rojstnega dne z uradnim koncertom ob izidu prvenca do zadnjega kotička napolnila klub Cirkus.

Tritedensko praznovanje rojstnega dne osrednjega zbirališča nočnih ptičev v prestolici je doseglo vrhunec sinoči, ko je klub Cirkus razvnela skupina Muff.

Že dolgo ni kak domač urbani bend sprožil take evforirje, kot je to uspelo Senidah in fantom.

020_muff_cirkus_klub

Pošteno, saj se je zgodba medila tri leta, Muff pa so upravičili zaupanje, ki se je pokazalo tako v močni medijski podpori kot v nabito polnem klubu, ki je gostil koncert, ki bo šel bržkone v anale kot prelomna točka v karieri enega najbolj vročih slovenskih bendov.

Muff imajo vse: energijo, karizmatično pevko, ki ne zgreši tona, vigrane glasbenike, ki dihajo kot eno, pol ducata hitov in prve legije zvestih navijačev, med katere sodijo tudi številni glasbeniki in estradniki, ki v prepevanju refrenov sinoči niso zaostajali za najbolj srčnimi oboževalci iz prvih vrst pod odrom.

031_muff_cirkus_klub

Kdo je kdo na družabni sceni …

Noč sta v Cirkusu preživela direktor Slovenske filharmonije Damjan Damjanovič, in programski direktor Pro plus Branko Čakarmiš, ki je še dolgo po koncertu plesal z boljšo polovico.

VIP balkon je ponudil diskretno zatočišče za čisto pravo milijonarsko zabavo, srečali smo kup radijcev (Dragan Bulič, Jernej Vene, Žiga Klančar, Jana Morelj, Luka Birsa, Boris Devetak), vedno zabavni Nina Rakovec, Uroš Smolej in Klemen Mauhler so zapolnili igralsko kvoto, tam je bil producent skupine Anže Kacafura, piarovec Aljoša Bagola, stand-up in reggae guru Andrej Težak Tešky, večna Oriana Girotto, lepotici Katarina Benček in Eva Ahačevič ter modni sestri Nina in Maja Šušnjara.

005_muff_cirkus_klub

Med opaženimi glasbeniki so bili tudi Gregor Skočir, Aleš Klinar, Anay, Toni Petrovič iz skupine In & Out, raperja Trkaj in Doša, frontman skupine Coverlover Simon Vadnjal, manager skupine Muff, Aleš Uranjek, pa tudi stand-up komik in didžej Klemen Bučan, ki je večer prej v Cirkusu gostil nepozabno zabavo z elektronskim wunderkindom Jamesom Zabielo.

A kot rečeno, koncert je bil predvsem Cirkusovo rojstnodnevno darilo oboževalcem skupine Muff, ki so lahko v klubu kupili še tople prve izvode težko pričakovanega prvenca, Senidah in fantje pa so jim ga tudi podpisali in se fotografirali z njimi.

In ko smo ravno pri posebnih tretmajih za prijatelje Cirkusa: v soboto bo klub gostil spektakularno mednarodno tekmovanje v plesu ob drogu The Art of Pole Dance, z razvpito Anastasio Sokolovo, tam pa lahko ujamete tudi Vida Valiča in Ano Klašnjo.


SLADKORČKI IZ PRIHAJAJOČEGA PROGRAMA

22/11THE ART OF POLE DANCE with ANASTASIA SOKOLOVA
Mednarodno tekmovanje v plesu ob drogu, šov program in delavnice.

28/11RH202 Live! – MIKE VALE, TIM URBANYA & ALEX RANERRO
Premiera serije z neposrednim prenosom iz kluba Cirkus na Valu 202!

29/11DROP IT!! w. JK SOUL – Official Movember Game After Party
Dobrodelni brkati after s hokejisti in navijači HK Playboy Slavija in HDD Jesenice.

12/12Welcome to my House with DOSEM: City Cuts album World Tour
Gostovanje meseca – po Jamesu Zabieli prihaja v Cirkus mojster zapeljivega tech-housa.

0 Comments Off 4022 16 November, 2014 Recenzije November 16, 2014

Facebook Comments