Tina Turner Simply The Best tribute
  • Tina Turner Simply The Best tribute
  • Tina Turner Simply The Best tribute
  • Tina Turner Simply The Best tribute
  • Tina Turner Simply The Best tribute
Posted by

Tina Turner Simply The Best tribute

Naravnost iz Velike Britanje, prihaja najboljši Tina Turner Simply The Best tribute, ki bo v Ljubljani na Gospodarskem Razstavišču, v Soboto, 14. februarja 2014 na dan zaljubljencev Valentinovo. Nagradna igra >

tina-turner-simply-the-best-tribute-07

Kinisha, pevka ki je na las podobna kraljici pop rocka Tini Turner, predstavlja izjemen poklon divi, ki je zaznamovala svetovno glasbeno industrijo z nepozabnimi uspešnicami in neponovljivim energičnim performansom.

Ne le, da ima izgled Tine Turner, ampak tudi poteze, polt, lasje, mimika, humor in prepričljiv ameriški naglas in energični nastop, vam bodo pričarali nepozaben koncertni spektakel, na katerem boste imeli občutek, kot da pred vami nastopa ena in edina Tina Turner.

tina-turner-simply-the-best-tribute-05 tina-turner-simply-the-best-tribute-07 tina-turner-simply-the-best-tribute-04

Koncertni spektakel bo postregel z največjimi uspešnicami Tine Turner kot so: Proud Mary, Simply The Best, What’s Love Got To Do With It, Steamy Windows, Private Dancer, We Don’t Need Another Hero, River Deep Mountain High, Missing You, Nutbush City, … in številnimi drugimi uspešnicami.

Da gre za izjemen in veličasten Tina Turner Tribute show, potrjuje številne pozitivne kritike številnih angleških in drugih svetovnih medijev, prav tako pa spremljevalno glasbeno skupino sestavljajo vrhunski glasbeniki, kateri skrbijo , da je zvok pristno energičen in vrhunski, ob že tako vrhunskem Kinishinem performansu.

Repertoar Tine Turne vsebuje tudi številne ljubezenske uspešnice, zato ne gre prezreti, da bo koncert na Valentinovo, zato je to še posebna priložnost, da svojemu najdražjemu partnerju pričarate nepozaben večer v družbi “Tine Turner”

tina-turner-simply-the-best-tribute-02

 

Cenejše Vstopnice po polovični ceni -50% od 14.99 eur so že na voljo v prodajni mreži Mojekarte.si ( OMV bencinski servisi, Petrol bencinski servisi, Mercator Hipermarketi, Kompas posloavalnice, 3Dva trafike, Tic censtri, telefonska prodaja 041 662-002) in na Kuponko.si .

  • Lokacija: Gospodarsko razstavišče – Marmorna Dvorana
  •  14,99 EUR Stojišče, predprodajna cena 14,99 EUR (redna cena 30,00 EUR)
  •  19,99 EUR Sedišče, predprodajna cena 19,99 EUR (redna cena 40,00 EUR)

Nakup vstopnice >

 

 

0 Comments Off 2069 03 January, 2015 Napovedi January 3, 2015

Facebook Comments