V K4 prihajata Sigma in Sunrise with Barac
  • V K4 prihajata Sigma in Sunrise with Barac
  • V K4 prihajata Sigma in Sunrise with Barac
  • V K4 prihajata Sigma in Sunrise with Barac
Posted by

V K4 prihajata Sigma in Sunrise with Barac

Poletje je vse bližje, s tem pa tudi je tudi razpoloženje v Štirkinem podzemlju vse bolj poletno – prihajajočo soboto bo za plesno vzdušje poskrbel domači DNB talent Smooth, ki bo s seboj pripeljal dvojec Sigma, tandem, ki se je tako kot on nekoč kalil pri založbi Viper, danes pa kraljuje na založbi Hospital.

En večer pred tem pa se bomo posvetili edemu od vidnejših predstavnikov romunske elektronike – Baracu. S svojimi talenti se je že pred časom dokazal v duetu NoiDoi, zadnja leta pa se posveča predvsem solo producentski karieri, v okviru katere se odlično izkaže tudi pred razigranim občinstvom.

 

Petek 23.5. 2014 ob 23.00, Colours presents: Sunrise with Barac

Nastopajoči: Barac (Sunrise – Romania), Ian F., Aneuria, Vid Vai, Fraku, Royce, Visuals: Virage Visuals (Italy)

Tokrat se nam bo premierno v Sloveniji pridružil eden od vidnejših predstavnikov romunske elektronike – Barac. S svojimi talenti se je že pred časom dokazal v duetu NoiDoi, zadnja leta pa se posveča predvsem solo producentski karieri.

Zaradi izvrstnega občutka za semplanje in ritmiko se je kar hitro prikupil najvidnejšim predstavnikom tovrstne scene – njegovo glasbo pogosto slišimo v setih izvajalcev kot so Ricardo Villalobos, Raresh, Rhadoo ipd. Poleg svoje produkcije se je izkazal tudi s svojim občutkom za vrtenje glasbe, zaradi česar ga je pod okrilje vzela znana agencija Sunrise.

Barac bo ob podpori domače ekipe Colours (Aneuria, Ian. F, Vid Vai, Fraku in Roiss) poskrbel za še eno neprespano noč, ki pa se nam bo brez slabe vesti gotovo vtisnila v spomin. Vabljeni!

Vstopnina: do 24h: 8€,  po 24h: 10€

 

Sobota, 24.5. 2014 ob 23.00, K4 & Smooth present: SIGMA

Veliki: Sigma (3beat, Hospital; UK), Smooth (Viper, SLO), Pier – Special D’n’B / Jungle Dj Set (RIS), ChewTheFat Croatia
Mali: DubDiggerz (Basswars), Cookie (Filter), Danaja (DrumWise)

Zadnji Smoothov drum and bass večer letošnje sezone, bo pripeljal Sigmo. Sigma, dvojec, ki ga sestavljata Cameron Edwards & Joseph Lenzie se je 19. aprila s singlom Nobody To Love pogumno zavihtel na prvo mesto lestvice singlov UK Top 40. Toda brez pomote: Nobody To Love ni totalno sluzast šlager, kakršnega bi utegnili prisoditi takim lestvicam, temveč kul komadič za tovrstne “smooth” večere. Seveda pa je Sigma še mnogo več kot to.

Edwards in Lenzie sta s serijo liquid komadov nase opozorila že pred skoraj 10 leti. Takrat sta izdala tudi na založbi Viper – točno tam, kjer danes kraljuje Smooth – pa tudi na založbah Hospital (izdaja Paint it Black) in BBKaos. Občudovanja vredna je tudi lista sodelovanj, kamor spadajo remiksi za Ruskota, Route 94, Dj Fresh, Danny Byrd in druge.

Kaj pa je novega pri Smoothu? Ravnokar naokrog pohajkuje z remiksom, ki ga je naredil za Xilenta, nestrpno pa čakamo tudi na – menda – zadnji singel iz ‘Leap of Faith’, “Creatures”.

Tokrat mu bodo podporo dajali tudi Pier s posebnim dnb/jungle setom in ekipa ChewTheFat iz Zagreba. Na malem pa malo mešano. Od dubstepa pa do trepa.

Vstopnina: Predprodaja v Centralni Postaji Ljubljana: 7€

 

0 Comments Off 1642 18 May, 2014 Napovedi May 18, 2014

Facebook Comments