V živo na Valu 202 iz kluba Cirkus, Mike Vale, Tim Urbanya, Alex Ranerro
V živo na Valu 202 iz kluba Cirkus, Mike Vale, Tim Urbanya, Alex Ranerro
Posted by

V živo na Valu 202 iz kluba Cirkus, Mike Vale, Tim Urbanya, Alex Ranerro

Rush Hour v živo na Valu 202 iz kluba Cirkus! Gostitelj: Tim Urbanya + gosta: Mike Vale & Alex Ranerro, v petek, 28. november v Cirkus klubu. Nagradan igra >

Oddaja Rush Hour, ena naših najbolj prepoznavnih medijskih zgodb posvečenih elektronski kulturi, se je oktobra, po petih letih oddajanja na največji komercialni radijski postaji, preselila na nacionalni Val 202.

Njen voditelj in kreativno srce ostaja Tim Urbanya, didžej in producent, ki že več kot desetletje nastopa tako v Sloveniji kot tudi tujini, še naprej pa živi tudi kot podcast, spletna stran in klubska serija.

 

V uro in pol dolgi oddaji, ki ob petkih zvečer utripa pod imenom RH 202, gostujejo najbolj priljubljeni svetovni didžeji in producenti elektronske glasbe. Še naprej pa Tim spremljala tudi mlade domače in tuje glasbene ustvarjalce ter se podajala na vse vodilne festivalske in klubske dogodke z elektronskim ritmom v regiji pa tudi širše.

Ker pa so pravo medišče plesne elektronike plesišča, se bo v petek 28. novembra prvič v svoji zgodovini oddaja Rush Hour oglasila v živo iz kluba Cirkus. Val 202 se s tem vrača tudi k svojim h koreninam legendarne Lestvice slovenskih diskotek, ki je navdahnila generacije didžejev in ljubiteljev plesnih zvokov, hkrati pa daje priznanje in podporo svežim domačim ustvarjalcem svetovnega dometa. Kot prvi se bo Timu pred mikrofonom in za gramofoni pridružil Mike Vale, nekdanji sodelavec iz tandema Vale & Timo, s katerim bosta po osmih letih tako spet stala na skupnem odru.

Mike Vale se vrača v najbolj vroče zbirališče nočnih ptičev v prestolnici na krilih poletnega hita ‘Hard Times’ (ft. Umek & Chris the Voice), ki je na You Tubu že zdavnaj presegel milijon ogledov, in vročega remiksa Masonovega ‘Exceederja’ (ft. Umek), ki se te dni giblje na najvišjih mestih Beatportove tech-house lestvice.

 

 

 

Tim Urbanya (Rush Hour / RH202)
timurbanya.com
facebook.com/timurbanya
twitter.com/timurbanya

 

Mike Vale (1605, Stealth, Toolroom, Ultra, Armada, Spinnin)
mikevale.com
facebook.com/mikevalemusic
youtube.com/djmikevale
twitter.com/mikevale

 

Alex Ranerro (1605, Hotfingers, Avenue Rec.)
facebook.com/AlexRanerro

 

RUSH HOUR / RH202 / VAL 202
rushhour.si
rh202.si
val202.rtvslo.si
facebook.com/rushhourmusic
twitter.com/rushhourlive
twitter.com/Val202
www.rtvslo.si

0 Comments Off 2385 19 November, 2014 Napovedi November 19, 2014

Facebook Comments