FOTO: Tim Urbanya in Mike Vale za Val 202 in Rush Hour odprla veseli december v klubu Cirkus
FOTO: Tim Urbanya in Mike Vale za Val 202 in Rush Hour odprla veseli december v klubu Cirkus
Posted by

FOTO: Tim Urbanya in Mike Vale za Val 202 in Rush Hour odprla veseli december v klubu Cirkus

Če se po jutru dan pozna, bo december v klubu Cirkus ekstremen športni izziv

Da je skupni projekt oddaje RH202, kluba Cirkus in Mika Valeta padel na plodna tla, je bilo čutiti že nekaj dni pred dogodkom. Ure, ki jih večina izkoristi za priprave na žur, je tokrat na valovih Vala 202 z neposrednim prenosom iz najbolj vročega kluba v prestolnici popestril gostitelj Tim Urbanya in očitno je delo opravil zelo dobro, saj že dolgo časa nismo slišali toliko pohval, tako didžejev kot ljubiteljev glasbe, kot tokrat.

cirkus_klub_val_202_03

Prvo ime dogodka RH202 Live je bil Mike Vale, ki je v Cirkus spet nastopil potem, ko je ob otvoritvi sezone pred vrati pustil večstoglavo množico.

Vrnil se je na krilih enega največjih Beatport-hitov zadnjih mesecev, remiksa Masonovega ‘Exceederja’, sodelovanje ‘Hard Times’, nosilni single Umekovega zadnjega albuma, pa je tudi nabral že milijon in pol ogledov le na You Tubu.

cirkus_klub_val_202_07

Mariborčan je še enkrat več potrdil, da je producent in didžej svetovnega kova in da ni naključje, da nastopa tudi v tako priznanih klubih, kot sta londonski Ministry of Sound in ibiški Space, saj streže z vrhunskim housom. Navadili smo se tudi že, da kot spremljevalca na svoje nastope vključuje mladega Alexa Ranerra, ki spretno razvja svoj lasten tech-house zvok.

cirkus_klub_val_202_09

Val 202 se je s prvim neposrednim prenosom iz kluba v dveh desetletjih uspešno vrnil na sceno, ki jo je močno sooblikoval v časih legendarne Lestvice slovenskih diskotek in dal lepo priznanje domači elektronski sceni, nadaljevaje projekta RH202 Live pa sledi že v kratkem.

Klub Cirkus pa je s tem dogodkom pripravil teren za veseli december, ki ga bodo popestrili tudi DOSEM (12/12), BELTEK (27/12), VIP modna zabava FASHIONISTAS (19/12) in VANILLAZ z epskim razskopavajem (5/12).

cirkus_klub_val_202_10

Foto: Marko Delbello Ocepek

0 Comments Off 4841 29 November, 2014 Recenzije November 29, 2014

Facebook Comments