Večna najstnica / Laggies
Večna najstnica / Laggies
Posted by

Večna najstnica / Laggies

Film Večna najstnica je komedija o odraščanju, ki sporoča: Nehajte zavlačevati in začnite živeti! Podrobneje o filmu > Od zgodbe do velikega platna

V prihajajoči romantični komediji Večna najstnica (Laggies) spoznamo Megan, visoko izobraženo in brezposelno osemindvajsetletnico, ki jo muči kriza prvega četrtletja njenega življenja.

Čeprav je od njene mature minilo že 10 let, še vedno ni našla svojega pravega poslanstva.

vecna_najstnica_laggies_1

Megan kljub visoki izobrazbi dela kot promotorka za očetovo računovodsko podjetje.

Kljub pomanjkanju kariernih možnosti in motivacije za načrtovanje prihodnosti je pravzaprav skoraj zadovoljna, da stoji na mrtvi točki, medtem ko njeni prijatelji doživljajo življenjske prelomnice in se veselijo odraslosti.

Ko pa jo njen fant Anthony, s katerim sta par še iz srednješolskih dni, nenadoma zaprosi, Megan zagrabi panika. Izkoristi nepričakovano priložnost, si izmisli prikladen izgovor in se za teden dni skrije pri svoji novi prijateljici – 16-letni najstnici Anniki in njenemu samskemu očetu Craigu.

vecna_najstnica_laggies_2Medtem ko njeni prijatelji doživljajo življenjske prelomnice, Megan stoji na mrtvi točki

 

Prav odnos s Craigom bo morda Megan prisilil, da preneha zavlačevati, vzame življenje v svoje roke in prvič začne sama krojiti svojo prihodnost.

 

28-letna Megan na srednješolskem srečanju spozna, kako malo se je v enajstih letih spremenilo v njenem življenju. Kaplja čez rob je nepričakovana ženitna ponudba dolgoletnega fanta, zato se Megan odloči, da bo vzela teden dni časa za razmislek o svojem življenju. Skrije se pri 16-letni Anniki, ki jo spozna po naključju, življenje v družbi razposajenih najstnikov pa ji omogoči novo razumevanje življenjskih prioritet. Za dodaten zaplet poskrbi Annikin samski oče, ki v Megan vzbudi nepričakovane občutke ljubezni.

 

 

 

Večna najstnica prihaja na naša kino platna 4. decembra 2014!

Igralska zasedba: Keira Knightley, Chloë Grace Moretz, Sam Rockwell, Mark Webber, Ellie Kemper, Jeff Garlin, Gretchen Mol in Kaitlyn Dever. Režija: Lynn Shelton, scenarij: Andrea Seigel.

 

Povezave:

0 Comments Off 3609 06 November, 2014 Kino November 6, 2014

Facebook Comments