Znani obrazi so izdali prvo skupno pesem in video z naslovom Božični čas!
Znani obrazi so izdali prvo skupno pesem in video z naslovom Božični čas!
Posted by

Znani obrazi so izdali prvo skupno pesem in video z naslovom Božični čas!

Nastopajoči iz oddaje Znan obraz ima svoj glas so izdali svoj prvi hit »Božični čas«, razigrano in pozitivno pesem z božično vsebino.

Malokatera televizijska oddaja in predvsem njeni nastopajoči pustijo, ko se vihar okoli oddaje poleže, za sabo toliko ustvarjalnega naboja, kot so ga nastopajoči v oddaji Znan obraz ima svoj glas.

Tomaž Ahačič, Daša Gradišek, Eva Hren, Tomaž Klepač, Natalija Kolšek, Matjaž Kumelj, Ana Marija Mitić in Vlado Pilja so osvojili občinstvo že med oddajo, še bolj pa po koncu nje postali poznani kot nestandardna zasedba »Znani obrazi«.

Na številnih skupinskih nastopih v preteklem poletju in jeseni (kot duo, trio, kvartet, kvintet…), je vez med njimi postajala še močnejša in njihova medsebojna energija in kemija sta ustvarili nov skupni projekt.

 

 

Tik pred zaključkom leta je prišla ideja, nato navdih in rezultat je tu. Znani obrazi so v studiu BearTracks posneli atraktiven božični glasbeni hit, pesem »Božični čas«.

Besedilo Tadeja Vasleta opeva čarobnost zime, predbožičnega vzdušja, pa tudi prijateljstva. Prijateljstvo, ki je vzklilo med «Znanimi obrazi« se prepozna in sliši v njihovi pesmi. »Božični čas« se predstavlja s preprosto, a zabavno video podobo avtorja Mateja Grginiča, ki je v kamero ujel pozitivnost in povezanost Znanih obrazov«.

Ti so po zaključku projekta enoglasni: »Ob snemanju smo se noro zabavali. Vedno je fantastično delati s pozitivnimi ljudmi, to potrebujemo vsi!«

0 Comments Off 1815 10 December, 2014 Glasba December 10, 2014

Facebook Comments